Meny
Kundvagn

Skinbooster

Torskprodukter: NUCL001
Nucleofill Medium är synonymt med innovativ bio-teknologi för medicinska estetiska anti-aging behandlingar. När det finns en önskan om att använda fillers utan hyaluronsyra eller ett intresse för att prova något nytt och innovativt är Nucleofill Medium ett intressant val. När vanliga fillerbehandlin..
Varumärke: PromoItalia Torskprodukter: NUCL004
NUCLEOFILL SOFT PLUS 1×2,0ml – är en injicerbar produkt för att återställa volymförlust samt förebygger tecken på åldrande i området kring ögonen.NUCLEOFILL SOFT PLUS 1×2,0ml Produkten består av högrenade polynukleotider av naturligt ursprung, som kan aktivera hudens bioregenereran..
Torskprodukter: NUCL002
Nucleofill Strong är synonymt med innovativ bio-teknologi för medicinska estetiska anti-aging behandlingar. När det finns en önskan om att använda fillers utan hyaluronsyra eller ett intresse för att prova något nytt och innovativt är Nucleofill Strong ett intressant val. När vanliga fillerbehandlin..
Varumärke: Croma Torskprodukter: 35761
Saypha Rich har skapats av Croma Laboratory och är en gel filler som används för mesoterapi. Den har en hög koncentration av hyaluronsyra 18mg/ml och en hög molekylvikt (3,0 miljoner Dalton) som ger en långvarig effekt på huden. Produkten kan klassas som en skin booster och förbättrar hudens fuktig..