Meny
Kundvagn

FILLERS

Fillers

Saypha filler är monofasisk hudfiller, bestående av hyaluronsyra med hög molekylvikt och ett icke-animaliskt ursprung som har genomgått en noggrann reningsprocess. Saypha filler kan användas för att korrigera olika områden i ansiktet. Passar utmärkt för behandling av området omkring käkbenen och kinderna, lite djupare rynkor och linjer i flera områden i ansiktet, läppar och marionettlinjer. Långvarig effekt. Återfuktar huden. Upp till 9–24 månader. Saypha hudfiller kallades tidigare för Princess filler och är en unik produkt framtagen av Croma Pharma, Österikke. Det här är en steril gel som är nedbrytbar och skonsam. Den ger ansiktet ett mjukt lyft utan att irritera.

Fillers – Köpa bästa fillers på marknaden

Med fillers kan du skulptera och ge dina kunder ungdomen tillbaka men det gäller förstås att jobba med bra produkter som är säkra. Vi på Novoderma fungerar som fillers återförsäljare för Sayphas produkter. Saypha hette tidigare Princess och är ett välkänt märke och ett gott val för bästa fillers på marknaden.

Fördelar med att köpa fillers från Saypha

Om du vill köpa kvalitet fillers är Saypha ett mycket bra val. Det här är en säker produkt som har flera viktiga egenskaper. Som fillers leverantör har vi varit noga med att plocka fram säkra och sterila produkter som kan ge de önskade resultaten.

Viktigt att notera om Saypha fillers är:

 • De har ett icke-animaliskt ursprung
 • De består av hyaluronsyra med hög molekylvikt
 • De är sterila efter en noggrann reningsprocess
 • De kan användas i flera områden i ansiktet
 • De ger långvarig effekt

Dermal fillers som gör mer än skulpterar

När du behandlar en klient med fillers så är det huvudsakliga målet att få en ungdomlig look genom att korrigera rynkor, fylla ut läppar och behandla marionett linjer. Samtidigt är det viktigt att tänka på att de bästa fillers som finns på marknaden gör så mycket mer än så.

Med Saypha så får du en betydande återfuktande effekt. Det är också en anledning till att många uteslutande väljer att köpa fillers online från detta märke. Den återfuktande effekten är givetvis bra för hudens utseende men också för hur den upplevs.

Vanliga användningsområden för Sayphas fillers är:

 • Korrigering av området omkring näsa
 • Skulptering av kinder
 • Skulptering av käkben
 • Behandling av djupare rynkor och linjer
 • Skulptering av läppar
 • Behandling av svårare ärrbildningar

Sayphas produkter är till för att klara av lättare ålderstecken och linjer såväl som för mer djupgående behandlingar och möjligheten till bättre volym i utvalda områden i ansiktet.

Långvarig effekt är viktigt när du ser på priser för fillers

Både du och din kund vill ha långvarig effekt för fillers. Men vad menas egentligen med detta? Vi rekommenderar att du väljer en filler produkt som har åtminstone 9 månaders effekt och kan som Saypha filler distributör hjälpa dig med produkter som kan hålla i upp till 24 månader.

Både du och din kund bör se på priser för fillers med tanke på deras hållbarhet. Det är ju minst lika viktigt som en behandling som fungerar och ger de önskade resultaten. Om du ska köpa fillers online bör du inte missa denna viktiga detalj!

Viktigt att notera är att fillers håller längre med skräddarsydd behandling samt goda instruktioner för vidare korrekt hudvård. Ibland kan det behövas kombinationer av fillers och till exempel trådlyft för att nå det önskade resultatet.

Du bör också komma ihåg att ge kunder instruktioner om:

 • Korrekt eftervård med bra produkter
 • Vidare hudvård hemma och hos dig
 • Att saker som sol och rökning kan dra ner på hållbarhet

Du kan få riktigt bra pris för fillers via oss om du till exempel väljer ett kombinationspaket som inkluderar flera fillers samt kanyler. Då kan du få både vanlig filler och volyme-variant samtidigt vilket inte är så dumt när du jobbar på med skräddarsydda fillerbehandlingar.

Går det att kombinera olika fillers när du beställer online?

Du kan vara väldigt specifik då du vill köpa fillers online från oss. Vi är en fillers leverantör som jobbar med att erbjuda de allra bästa produkterna. Om du vill ha en specifik kombination av fillers som ett kombinationspaket kan du meddela oss om det.

Det går bra att kontakta oss inför beställning för att få råd om produkterna och du kan också meddela om ditt val när du gör din beställning. Notera att Saypha Volume Plus också är en produkt som kan inkluderas i ett kombinationspaket då du vill köpa fillers på nätet från oss.

Vikten av att jobba med säkra fillers

Idag är fillerbehandlingar kända som säkra och effektiva. Att tillföra huden hyaluronsyra är inte farligt med tanke på att det rör sig om ett ämne som finns naturligt i våra kroppar. Samtidigt är det förstås så att det finns fillers och så finns det fillers.

Det har hänt en hel del inom utvecklingen av fillerprodukter och Saypha är ett av de ledande märkena vad gäller säkerhet och naturlighet. Deras fillers är gjorda för att ge resultat som är mjuka och naturliga och som håller länge.

Risken för överkänslighet är mycket liten då det rör sig om en ren gel som inte har några animaliska ingredienser. Av vår erfarenhet så är behandlingar med Saypha otroligt säkra även för personer med högre känslighet. Men detta beror förstås på hur du lägger upp behandlingen och att du är noga med att anpassa den till varje individs behov.

Det går att applicera Saypha fillers med hyaluronpenna eller med spruta. Därmed har du flexibilitet att jobba med den metod som du tycker passar dig bäst. Det bidrar till en trygg och säker behandling oavsett om du skulpterar käkben eller korrigerar området omkring näsan. Behöver du tips och råd? Som fillers återförsäljare och skola för avancerad hudvård så har vi väldigt god erfarenhet och kunskap om fillers. Vi erbjuder ju en helhet med allt från utbildning till fillers och apparatur. Därmed är vi en mycket god källa till information då du ser på möjligheten att köpa fillers online. Detta oavsett om du har utbildat dig med oss eller inte! Hör gärna av dig med dina frågor och funderingar. Vi guidar dig gärna till rätt utrustning och produkter så att du kan fortsätta erbjuda dina kunder bästa möjliga fillerbehandlingar med den allra senaste tekniken och säkra ingredienser.

Varumärke: Croma Torskprodukter: 35766
Saypha Filler Lidocaine är en hypoallergenisk filler som kan användas för att korrigera måttliga till djupare rynkor och linjer i ansiktet. Croma HA fillers är säkra och pålitliga med hyaluronsyra med hög molekylvikt och ett icke-animaliskt ursprung som har genomgått en noggrann reningsprocess.Använ..
Varumärke: Croma Torskprodukter: 35755
Saypha Volume är en resorberbar behandling som består av krosslänkad hyaluronsyra som är plantbaserad. Det är en filler av hög kvalitet som skapar volym och definition. Den är designad av Croma Laboratory och gick tidigare under namnet Princess. Produkten är ett bra val för behandling av djupgåen..
Varumärke: Croma Torskprodukter: 35772
Saypha Volume Lidocaine kallades tidigare för Princess Volume Lidocaine och är en unik produkt framtagen av Croma Laboratory. Det här är en steril gel som är nedbrytbar och skonsam. Den ger ansiktet ett mjukt lyft utan att irritera.Saypha Volume Lidocaine används för:Behandling av ärrKorrigering av ..
Varumärke: Croma Torskprodukter: 35778
Saypha Volume Plus Lidocaine från Croma gick tidigare under namnet Princess Volume Plus Lidocaine och är en effektiv produkt för estetiska behandlingar. Med denna fillerprodukt är det möjligt att rätta till rynkor och återskapa ansiktets form.Det här är en produkt som kan användas för en rad olika e..
Varumärke: Croma Torskprodukter: 35766
Saypha FILLER korrigerar rynkor och linjer på ett mycket skonsamt sätt. Det här är en viskoelastisk monofasisk lösning som är baserad på hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung. Eftersom hyaluronsyran är icke-animalisk är detta en hypoallergenisk filler som inte bör orsaka några allergiska reaktion..
Varumärke: Croma Torskprodukter: 35761
Saypha Rich har skapats av Croma Laboratory och är en gel filler som används för mesoterapi. Den har en hög koncentration av hyaluronsyra 18mg/ml och en hög molekylvikt (3,0 miljoner Dalton) som ger en långvarig effekt på huden. Produkten kan klassas som en skin booster och förbättrar hudens fuktig..