Croma är Europas ledande tillverkare av HA-hudfiller. Croma har en mycket lång erfarenhet i produktion av ortopediska och oftalmologiska hyaluronsyra produkter och använder samma kvalitetsstandarder för sitt breda utbud av estetiska hudfillers. Således sätter Croma nya säkerhets- och kvalitetsstandarder i hela branschen. Vill du veta mer om Croma HA-fyllmedel, kontakta oss på info@novoderma.se

Croma förlitar sig alltid på att skapa skräddarsydda produktionslinjer, som grundar sig i deras höga automatiseringsnivå. Detta unika processkontrollsystem minimerar således mänskligt inflytande och garanterar genomgående hög kvalitet, stabilitet och säkert resultat.

Comas glaspruta har den bästa standarden när det gäller injicerbara material och garanterar en mycket ren produkt. Kolvstoppens koniska form leder till en mycket låg strängsprutningskraft som gör appliceringen mer bekväm. Den graderade kolvstången fungerar som ett visuellt hjälpmedel och möjliggör en mer exakt hantering under injektion för ett omedelbart och långvarigt resultat.

Vad kan Croma saypha® göra för dina patienter? Genom att återskapa den naturliga balansen av HA-nivån hjälper Croma hudfiller att minimera ålderstecken för dina patienter och på så sätt ge dem ett yngre, fräschare och mer strålande utseende. Behandlingar är icke-kirurgiska, vilket ger minimal återhämtningstid och säkerställer omedelbara, naturliga resultat.

Croma saypha® är en hudfiller med exceptionell säkerhetsprofil och en tydlig strukturerad portföl för nästan varje indikation på ansiktsestetiska behandlingar, från ytliga mesoterapiprodukter till mycket volumgivande och retikulerade produkter.

saypha® Filler

saypha® Filler Lidocaine

saypha® Volume

saypha® Volume Lidocaine

saypha® Volume Plus Lidocaine

saypha® Rich

På grund av de höga säkerhetsnormerna har saypha® fått mycket bra omdömen, en klagomålsnivå på endast 0,004%, vilket innebär att biverkningarna har varit väldigt låga.