Meny
Kundvagn

PRP

PRPPRP rör för hud- och håravfallbehandlingar

Novoderma är PRP rör återförsäljare och vi kan hjälpa dig med kvalitetsutrustning för behandlingsmetoden som har tagit världen med storm. Hos oss finner du PRP rör med olika storlek och PRP calcium activator för en komplett behandling av håravfall eller hud.

Vad är meningen med PRP rör?

När en PRP behandling ska ges så måste en sjuksköterska först ta blod från kunden. Detta görs i PRP rör som är gjorda för att det ska vara möjligt att centrifugera blodet. Detta skiljer plasma och trombocyter från varandra.

Trombocyterna kan sedan hämtas upp i sprutor och appliceras tillbaka till kunden för att få en rad olika effekter. När aktiverade trombocyter injiceras in i huden så leder det till att växtfaktorer frisätts. Det är detta som stimulerar en ökad produktion av kroppens reparerande celler.

Resultatet kan vara:

 • Spänstigare hud
 • Finare linjer försvinner
 • Rynkor minskas
 • Hårväxt tilltar

Precis hur PRP med calcium activator påverkar kunden är individuellt. Det är alltid viktigt att planera behandlingen på rätt sätt med tanke på de behov som finns.

Olika paketstorlekar för bra PRP rör pris

Köp PRP rör online hos oss om du vill få flexibla paket och PRP tube av högsta kvalitet. Vi jobbar bara med godkända produkter och är som PRP återförsäljare väl insatta i produktens egenskaper.

Lågpris PRP rör kan vara ett misstag om du väljer en produkt som inte håller god kvalitet. Vi kan rekommendera att du istället ser på möjligheten till ett lägre pris med ett större paket med oss som din PRP distributör.

Du kan till exempel välja ett paket med 50 PRP rör till ett mycket attraktivt pris där kostnaden ligger under ett mindre paket med färre rör. Det går alltid bra att kontakta oss för vägledning så att du kan välja rätt PRP med growth cell till en bättre budget för dig.

Notera att du får med PRP rör såväl som spinalnål och blodsamlingsnål med våra förpackningar. Det gör det lättare att hålla ordning på utrustningen och att säkra att allt som behövs finns med inför varje PRP behandling.

CGF är effektivare än vanlig PRP med growth cell

Vi vill påpeka att det finns fler val än hur många PRP rör som finns i förpackningen. PRP centrifug får du inbyggt i rörtekniken men om du vill ha snabbare resultat ska du kika på CGF rören.

I våra CGF rör får du en PRP-behandling som är mycket effektiv. Det beror på att den inkluderar koncentrerad plasma i större utsträckning än vad vanlig PRP gör. Detta kan leda till att resultaten blir synliga mycket snabbare. Det ger stor tillfredställelse både för dig som behandlar och för din kund.

Hög säkerhet är mycket viktigt

Vid medical PRP är det verkligen viktigt att PRP rör är utformade för att ge hög säkerhet för hygien och hantering. Mest använt PRP rör är det som är enkelt att använda. Det finns flera detaljer som påverkar. Detta är något som PRP centrifuge återförsäljare är väl medvetna om.

Notera viktiga egenskaper som:

 • Det blir smidigt om blod kan fyllas på från ovansidan via ett övre lock där man sedan täpper till med en propp.
 • Om man kan ta PRP behandlingen från den nedre delen efter PRP centrifug är det också smidigt. Detta kallas för MULITCAP.
 • Centrifug för PRP ska vara enkel att genomföra manuellt.

Blodet bör fyllas med vakuum. Detta oavsett om det tas och ges från samma lock eller om det finns två sidor.

Det är viktigt att vara medveten om att vanliga provtagningsrör inte är godkända för PRP. De PRP rör vi erbjuder är särskilda PRP rör för håravfall såväl som för hudbehandlingar.

En komplett behandling av håravfall

När PRP rör används för håravfall är det viktigt att se helheten. Det går bra att bedöva det område som ska behandlas. PRP anses ju vara mycket säkert eftersom du bara jobbar med kroppens eget material som återförs efter PRP centrifug.

Men det är viktigt att du som behandlar ger din kund goda instruktioner för vad som kan förväntas efter behandlingen. Med bedövning så känns det inte obehagligt men då denna släpper är det klart att kunden kan uppleva lite känslighet där nålsticken har skett.

Det kan också finnas blåmärken på plats och då är det viktigt att dessa inte på något sätt masseras eller klias på. Under timmarna efter behandlingen är det viktigt att hårbottnen hålls fri från bakterier så en viktig del av proceduren är att instruera kunden om detta för att se till att högsta möjliga säkerhet behålls även då du är klar med ditt jobb.

Några tips du kan ge din kund inför PRP rör behandling är:

 1. Låt bli intag av läkemedel som är NSAID-preparat två veckor innan behandling. Det är till exempel Ipren, Ibumetin, Naproxen och Voltaren. Dessa preparat ska heller inte användas som gel 2 veckor innan PRP rör behandlingen.
 2. Undvik intag av acetylsalicylsyra som finns i Treo, Magnecyl, Aspirin och även i vissa hudvårdsprodukter.
 3. Ta inte kosttillskott som har vitamin E, fiskolja och Omega 3.
 4. Undvik att äta lingon, dricka rödvin eller inta ingefära 2 veckor innan behandlingen.

Det är med andra ord lika viktigt att ha ett samtal inför behandlingen som då den är avklarad. Och på grund av dessa rekommendationer kan det också vara så att man får vänta minst 2 veckor med att boka in PRP mot håravfall eller för att behandla rynkor.

Det kräver ordentlig planering och att kunden förstår att sista minuten avbokningar inte är önskvärda då det inte går att stoppa in någon annan PRP-kund istället när denna väntetid på två veckor blir nödvändig.

Köp PRP rör online med support

Vi ger gärna support då du vill köpa PRP rör från oss. Ställ gärna de frågor du har så ska vi ge dig PRP utbildning för varje enskild produkt! Det kan vara bra om du beskriver lite mer i detalj hur dina behandlingar ser ut för att göra det lättare för oss att hitta rätt paket med PRP rör för dig.

Torskprodukter: GrowthCell
GrowthCell® CGF PRP rör (CE II)GrowthCell® CGF PRP rör är 10 ml volymrör med dubbel centrifugering.Syftet med PRP terapi är att koncentrera blodplättarna som har tillväxtfaktorer. Blodplättar kan aktiveras på två sätt, fysiskt och kemiskt. Vid GrowthCell® PRP rör aktiveras blodplättarna av kalc..
Torskprodukter: MONOCAP
S&M MONOCAP PRP 10ml rör (CE II)Monocap PRP rör är 10 ml volymrör innehåller 1 ml antikoagulant endast avsett för PRP (CE II). Det är ett klassiskt system. Förpackningen innehåller en rör. Blod fylls med vakuum från samma lock (gummipropp) och PRP tas från samma lock efter centrifugering.OBS! Va..
Torskprodukter: MULTICAP
S&M MULTICAP 10ml PRP rör (CEII)MULTICAP PRP rör är 12ml volymrörBlodet fylls från det övre locket (gummipropp) och PRP tas från det nedre locket efter centrifugering. Denna system möjliggör en säkrare hantering av plasma. Vilket är största skillnaden från andra klassiska PRP rör. Den heter MULT..